Magyar Română
Kezdőlap Kapcsolat
 
RÓLUNK
Bemutatkozás
Szakmai háttér
Jövőkép
TERMÉKEINK
PROJEKTEK
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK
REFERENCIÁK
ÁÉSZF
Allg. Lieferbedingungen
General Delivery Terms
HASZNOS INFORMÁCIÓK
ÁRAK, VISZONTELADÓK
ADATVÉDELEM
KAPCSOLAT
Bemutatkozás

A RATH-Group az osztrák Rath család vállalkozása. A tűzállóanyag gyártás nálunk öt generációra, azaz több mint 150 éves múltra tekint vissza. Ez a közép-ausztriai Krumnussbaumban indult meg.

Azóta több gyárral gyarapodott a vállalatcsoport. Ezek Ausztriában, Németországban, az USA-ban és Magyarországon találhatók. Ezekben a gyártóművekben minden felhasználó iparág igényét kielégítendő a tűzálló termékek átfogó választékát gyártjuk 800 °C és 1800 °C alkalmazási hőmérséklethatárok között. Ezáltal a világon mi azon kevés vállalatok közé tartozunk, amely a kemencék falazatához szükséges minden magas tűzállóságú anyagot saját üzemeiben képes előállítani.

A magyarországi gyár, a RATH Hungária Kft (korábban Rath Hungária Zrt) Budapesten, a Magnezitipari Művek samott üzemének 1991-ben történt megvételével jött létre. Itt történik a legkorszerűbb technológiai feltételek mellett a samott idomgyártás, továbbá tűzálló habarcsok és betonok előállítása, valamint formázott tűzálló beton idomok készítése.

Több információt talál a: www.rath-group.com és www.rath.at weblapokon.
Copyright © 2009. RATH Hungária Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu